Raiul de pe Râu

Totul intr-un singur loc!

Raiul de pe Râu este localizata in comuna Moroeni ce se afla in extremitatea nordica a judetului, cuprinzand zona montana inalta, inclusiv o buna parte din Parcul Natural Bucegi din Muntii Bucegi. Pe teritoriul comunei se afla lacul Bolboci si izvoarele Ialomitei cu pestera Ialomitei (unde se află si un mic schit), iar la limita cu judetul Prahova se afla Varful Omu, cel mai inalt punct al Bucegilor si al judetului Dambovita, precum si varful Babele.
Unitatea noastra de 3 stele (***) va pune la dispozitie servicii de cazare ireprosabile si o masa traditionala ca „la mama acasa”.
La Raiul de pe Rau puteti beneficia Gratuit de: acces la Internet Wi-Fi, parcare, cablu TV, masa de biliard, masa de tenis, loc de joaca pentru copii, acces la restaurant si bar, uscator de par.
Pe langa toate acestea, va punem la dispozitie si alte servicii de calitate contra-cost, pentru o vacanta completa si plina de distractie: inchiriere ATV, biciclete, servicii de spalatorie si calcatorie, transport la/de la aeroport, gratar, precum si accesul la cel mai mare teren de fotbal din zona.
Cea mai apropiata statie de autobuz este la 250 de metri, iar partiile de schi din Sinaia se afla la 20 km.
Va invitam in restaurantul pensiunii noastre, in care veti regasi cele mai gustoase retete traditionale.
Reteta completa: cazare ireprosabila, mancare traditionala si distractie garantata.

Te asteptam la Pensiunea Raiul de pe Râu!

De ce sa ne alegeti

Wifi Internet wireles GRATUIT

TvTV prin cablu

ParcareParcare GRATUITA

BreakfastMic dejun superb inclus